Elu  -  o bąbelkach powiedziałaś ortopedzie a o terapii całuskowej zapomniałaś????
 Elu  -  o bąbelkach powiedziałaś ortopedzie a o terapii całuskowej zapomniałaś???? 

Ryho jak można mówić ortopedzie o bąbelkach to dlaczego nie o całusach????
  Ryho jak można mówić ortopedzie o bąbelkach to dlaczego nie o całusach????   na kurację całusową są nawet  dowody .Pozdrawiam.
 na kurację całusową są nawet  dowody .Pozdrawiam.

a może jeszcze coś po drodze ?? Tym razem nie było tańców z pomponami
  a może jeszcze coś po drodze ?? Tym razem nie było tańców z pomponami   za to fajne śpiewanie. Mam nadzieję, że Was nie zasypało , pozdrawiam cieplutko
   za to fajne śpiewanie. Mam nadzieję, że Was nie zasypało , pozdrawiam cieplutko 

a inne zachodzą
  a inne zachodzą   Elu - terapia całuskową to na stargane nerwy się stosuje
 Elu - terapia całuskową to na stargane nerwy się stosuje

Coś mi się wydaje że ktoś tu świetnie się nadaje na klubowego kronikarza.
   Coś mi się wydaje że ktoś tu świetnie się nadaje na klubowego kronikarza.  

Basia napisał(a):Tylko małe sprostowanie. Basia to członkostwo w Carpatii ma od 1.04.1999r. Tak jest w legitymacji którą właśnie z małym poślizgiem otrzymałam. A może te jedenaście lat to był primaaprilisowy żart ?!

Szkoda,że nie zamówiłam czegoś innego niz szarlotka,bo od madmiaru słodyczy widać mnie skręca jak na załączonej fotce
 Szkoda,że nie zamówiłam czegoś innego niz szarlotka,bo od madmiaru słodyczy widać mnie skręca jak na załączonej fotce 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości