Nie, nie było produkowanych w Mielcu dużo samolotów. 
Super sprawą jest, że panie z Carpati interesują się techniką. Świadczy to o dużej inteligencji pań z Carpati. Pozdrawiam!

Moderator: halny jurko
 W Mielcu było produkowanych bardzo dużo samolotów-samych An-2 wyprodukowano 11911 sztuk co stanowi raczej nie do pobicia rekord Polski. Oprócz tego w WSK Mielec produkowano ponad 20 różnych innych typów samolotów  i ich odmian. To nie moje zainteresowania techniką a raczej historia Mielca.Coś mi sie wydaje,że mocno przynudzam,więc przepraszam i obiecuję,że to juz koniec dyskusji z mojej strony.Samoloty to nie góry!!
 W Mielcu było produkowanych bardzo dużo samolotów-samych An-2 wyprodukowano 11911 sztuk co stanowi raczej nie do pobicia rekord Polski. Oprócz tego w WSK Mielec produkowano ponad 20 różnych innych typów samolotów  i ich odmian. To nie moje zainteresowania techniką a raczej historia Mielca.Coś mi sie wydaje,że mocno przynudzam,więc przepraszam i obiecuję,że to juz koniec dyskusji z mojej strony.Samoloty to nie góry!!  Prezesa proszę o darownie mi reprymendy
 Prezesa proszę o darownie mi reprymendy  Pozdrawiam
 Pozdrawiam

Pozdrawiam
 Pozdrawiam

niestety.Pozdrawiam.
  niestety.Pozdrawiam.  Moje pytanie -jak nazywa się góra na której stoi ten krzyż? Pozdrawiam.[img][img]http://images33.fotosik.pl/33/0170b172c077fe17med.jpg[/img]
 Moje pytanie -jak nazywa się góra na której stoi ten krzyż? Pozdrawiam.[img][img]http://images33.fotosik.pl/33/0170b172c077fe17med.jpg[/img]

Gosiu !!!!strzał w dziesiątkę!!!!!!! Kolej na Twoją zagadkę.Pozdrawiam.
 Gosiu !!!!strzał w dziesiątkę!!!!!!! Kolej na Twoją zagadkę.Pozdrawiam.  
  Andy!!!! szukajcie a znajdziecie!!!!!znalazłam bardzo czytelną instrukcję jak zamieszczać załączniki i udało się.A gdzie znalazłam?????na stronie Carpatii!!!!! taka jestem zdolna!!!!!
 Andy!!!! szukajcie a znajdziecie!!!!!znalazłam bardzo czytelną instrukcję jak zamieszczać załączniki i udało się.A gdzie znalazłam?????na stronie Carpatii!!!!! taka jestem zdolna!!!!!  Masz rację - zawsze najtrudniejszy pierwszy raz .....
  Masz rację - zawsze najtrudniejszy pierwszy raz .....  nie tylko z załącznikami.Pozdrawiam.
 nie tylko z załącznikami.Pozdrawiam.

Wróć do Zadaj pytanie - odpowiedz: gdzie to jest?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości